Fantastisk spil til frikvarteret/idrætstimen.

Hele idéen med street håndbold er at eleverne lære at styre spillet helt selv. Med eller uden afbrydelser fra idrætslæreren/vejlederen.

Spillet alle kan spille på tværs af køn, alder og med fair play-regler, gerne på jeres multibane.


I Marts 2019 blev vi månedens aktivitet hos Dansk Skole Idræt ;D Ved deres GameBoosters koncept – i deres nyhedsmail med Street Handball til 2 mål. (Gameboosters er storebroren til Legepatruljen. Gameboosterne er udskolingselever (6-9 kl.) der skal holde 4-6 klassetrin igang i skolernes frikvartere/pauser.)

Gå til Dansk Skoleidræt webside og se månedens aktivitet på gameboosters, ved at klikke billedet.Street Håndbold i skolen spilles til 2 mål med to mål felter, uden fysisk kontakt og ingen driblinger gør spillet helt specielt, hvor der er næsten ingen afbrydelser er og det angribende hold altid spiller i overtal fordi målmanden skal med i angrebet, så det bliver lettere at få flere afslutninger og vil undgå for mange spiller mod spiller konfrontationer.

Før et skudforsøg på mål, kan der vælges at alle spillere på det angribende hold skal røre bolden inden skud på mål. (Det vil give flere aha oplevelser for spillerne. Det vil hjælpe alle spillere til at være en del af spillet og holdet.) Efter skud mod mål fra det angribende hold hjem og røre målfeltet inden der må dækkes op.

Spilles både indendørs og udendørs.

Download materiale her

Street Håndbold i skolen

Street håndbold i skolen

Er der udskiftningsspillere foregår det når den person der har afsluttet mod mål løber ud og skifter med udskiftningsspilleren der har været ude længst tid, en slags rotationsordning, de står på en række på sidelinien. Personen der skiftes ind løber enten i mål eller forsvaret. Så antallet af udskiftningsspillere kan være mange, alt efter deres tålmodighed.

Instagram – Street Handball International>>

Facebook – Street Handball Denmark>>

Shares